OMG

Opa geeft vijftig vreemden kerstmaaltijd

22-12-2015 14:23

CAMBORNE – Peter Campbell heeft erg te doen met eenzame leeftijdsgenoten en daarom heeft hij dit jaar besloten iets voor eenzame ouderen te doen. De 87-jarige Engelsman heeft de kantine van de plaatselijke rugbyclub afgehuurd en er voor vijftig volslagen vreemden een leuke kerstavond laten organiseren.

De feestavond is zo'n groot succes geworden dat Peter er nu een jaarlijks terugkerend evenement van wil maken. "Zolang ik er nog ben, zal ik er alles aan doen om dit op de kalender te houden. Het is echt fantastisch gegaan. Maar ik moet ook de rugbyclub en alle vrijwilligers bedanken hoor, zonder hen was het nooit mogelijk geweest", vertelt Peter aan Daily Mail.

Bedrijven uit de buurt hebben Peter geholpen met zijn kerstfeest en ook omwonenden hebben hun handen uit de mouwen gestoken. Tijdens de feestavond was er volop te eten en te drinken en werden de ouderen vermaakt door een zanger en de kerstman. Dat de hele dag Peter zo'n 3000 euro heeft gekost, maakt hem naar eigen zeggen helemaal niets uit.