OMG

Zieligste hond van Engeland heeft baasjes

22-12-2015 13:50

TELFORD – Dotty de Dalmatiër werd door Mirror onlangs nog de zieligste hond van Engeland genoemd, maar vlak voor kerst heeft Dotty nieuwe baasjes gevonden. De hond woonde de afgelopen zes jaar in een asiel. Niemand leek het dier te willen hebben, maar de 62-jarige Ed Darrall en zijn drie jaar jongere vrouw Janice hebben Dotty wel een warm nest gegeven.

Waarom niemand Dotty wilde hebben, is voor de Darralls een raadsel. "Ze is een schatje", vertelt Janice. Nadat het stel in de krant las over de eenzame hond, heeft het meteen de telefoon gepakt en naar het asiel gebeld. Na een korte introductie waren Ed en Janice verkocht en ook Dotty voelde zich direct thuis bij haar nieuwe baasjes. Asieleigenaresse Marty Burrell is het helemaal met Janice eens. Ook zij snapt er niets van waarom Dotty niet eerder is geadopteerd. "Het is een echte hartendief, we houden enorm van haar."

Voor Dotty had de adoptie niet op een beter moment kunnen komen. Omdat het bijna kerst is, hebben Ed en Janice de hond overladen met cadeaus.