OMG

Man krijgt pak slaag om winden

23-12-2015 13:33

PORT ST. LUCIE – Dawn Meikle kan slecht tegen scheten en dat heeft ze haar man met harde hand duidelijk gemaakt. De 55-jarige vrouw uit Port St. Lucie in Florida is gearresteerd omdat ze haar man een paar flinke tikken heeft verkocht en met pepperspray heeft besproeid omdat hij in bed zijn darmgassen ongegeneerd liet ontsnappen.

Nadat ze in de boeien was geslagen legde Dawn uit waarom ze haar man te grazen had genomen. Ze zou hem in eerste instantie vriendelijk hebben gevraagd om te stoppen met het laten van winden, maar manlief Donald trok zich daar helemaal niets van aan. Nadat hij er een zoveelste wind uit had geperst, sloegen bij Dawn de stoppen door. Ze sloeg, trapte en krabde haar man. Toen Donald zich begon te verweren, zette Dawn het op een lopen. Ze sloot zichzelf op in de badkamer en om te voorkomen dat haar man in de buurt kon komen, spoot ze een bus pepperspray leeg in de gang. Daarna belde ze zelf de politie.

Volgende week mag Dawn tekst en uitleg komen geven bij de rechter. Het is niet duidelijke welke straf haar boven het hoofd hangt. Ook is het de vraag of de rechter het schetenbombardement als verzachtende omstandigheid ziet.