OMG

Tesco zegt sorry voor spin bij bananen

23-12-2015 13:58

LONDEN – Wie denkt dat de verhalen over grote spinnen tussen trossen bananen broodjeaapverhalen zijn, heeft het mis. In Manchester is Nicola Yeomans bijna flauwgevallen omdat er een uit de kluiten gewassen jachtkrabspin uit een tros bananen in de fruitschaal kwam viel. Het dier was al dood en supermarktketen Tesco heeft excuses gemaakt voor het voorval, maar dat ging niet meteen van harte.

In Daily Mail vertelt de 27-jarige moeder van twee dat ze de spin ontdekte nadat zoonlief Freddie al een banaan van de tros had gegeten. Hier dier viel op de grond en Nicola zette het meteen op een schreeuwen. "Pas toen ik een beetje gekalmeerd was, zag ik dat de spin al dood was. We hebben het beest in een bak gedaan en zijn er mee naar Tesco gegaan. "Die kwamen met 1 euro vergoeding op de proppen, dat staat niet echt in verhouding met de paniek die mij is overkomen."

Na nog wat harder te hebben geklaagd bij Tesco, is er een wat ruimhartiger gebaar gemaakt. De uit Kameroen afkomstige spin is doorgestuurd naar een onderzoeksteam en Nicola en haar gezin hebben een tegoedbon van zo'n 20 euro gekregen. Overigens heeft Nicola nooit voor haar leven hoeven vrezen. Want hoe angstaanjagend jachtkrabspinnen er dan ook uit mogen zien, ze zijn niet dodelijk voor mensen.