OMG

Speelgoedpop blijkt madenbroeinest

24-12-2015 16:36

LISCARD – Speelgoedpoppen doen het doorgaans goed in horrorfilms, maar dat was niet helemaal wat Gemma Curtis in gedachten had toen ze onlangs een pop voor haar zoon kocht. Volgens Daily Mail ging kleine Noah al snel aan de haal met de pop, maar liet hij daarbij een spoor van maden achter. De beesten hadden zich in het stuk speelgoed verschanst.

De 34-jarige Gemma uit Liscard, in de buurt van Liverpool, vertelt in de krant vol afschuw over het poppendrama. "Ik was even druk met onze tweeling en had Noah de pop daarom gegeven. Toen ik terugkwam zag ik dat de hele keuken vol lag met maden. Ik heb de pop toen meteen weer afgepakt."

Vader Rob is meteen met de pop teruggegaan naar de winkel en daar moesten ze erkennen dat het niet de bedoeling was om een met maden gevulde pop te verkopen. De pop werd meteen omgeruild en de familie kreeg een doos snoep om het goed te maken. Voor Gemma is de kous daarmee niet af. "Ik denk dat ze wel iets meer kunnen doen na zo'n drama." Ze heeft nu een brief naar het hoofdkantoor van de winkel gestuurd.