OMG

Vieze vrouw pisnijdig op buurman

24-12-2015 14:11

INDIANAPOLIS – Een vrouw uit het Amerikaanse Lynn in de buurt van Indianapolis is gepakt voor een wel heel merkwaardige manier van afreageren. De 69-jarige Jackie VanTyle heeft, om onduidelijke redenen, een hekel aan haar buurman Joseph Basler en uit woede besprenkelde ze zijn huis geregeld met urine. Tijdens haar verhoor heeft ze zelfs toegeven dat ze al haar plas in een blauwe emmer opving om haar buurman te kunnen sarren.

Basler schakelde onlangs de politie in omdat hij helemaal gek werd van de stank. Agenten besloten eens aan te kloppen bij buurvrouw Jackie. In eerste instantie ontkende ze iets met de vieze lucht te maken te hebben, maar op aandringen van de politie kwam ze volgens The Smoking Gun toch met het echte verhaal.

Ze heeft toegeven het gooien met urine een gepaste straf voor Basler te vinden omdat hij, in haar ogen 'een vreselijke buurman is'. Wat Basler haar heeft misdaan is onduidelijk, maar wellicht komt dat op 12 januari boven tafel. Dan moet Jackie bij de rechter verschijnen.