OMG

Man zet exen bij elkaar in WhatsApp-groep

30-12-2015 16:12

LONDEN – Een Britse man genaamd Tom besloot in een dronken bui een WhatsApp-groep aan te maken met de naam Merry ex-mas om vier van zijn ex-vriendinnen gelijktijdig fijne kerstdagen te kunnen wensen. De ongebruikelijke conversatie die daarop ontstond staat uitgebreid op de website van Daily Mail.

''Fijne kerst dames. Ik dacht dat jullie het wel leuk zouden vinden om over mij wat herinneringen met elkaar te delen, aangezien ik dit jaar alleen ben en ik jullie erg mis'', begint de man het groepsgesprek vol bravoure. ''Het leek me wel wat om jullie allemaal in een groep samen te brengen om jullie te bedanken voor het feit dat jullie stukken van het leven met mij hebben gedeeld, sommigen wat langer en anderen wat korter."

Ex Gemma vond het te gek, maar ex Bella kon de actie van Tom niet waarderen en begint te schelden. Ze had er kennelijk alle reden toe, blijkt uit haar respons: ''Denk je echt dat dit leuk is? Om me in een groep te plaatsen met een meid waarvan ik weet dat je met haar de lakens deelde terwijl wij samen waren?"

Discussie

De dames raken daarna verzeild in een verhitte discussie over wie nu wanneer precies met Tom was. De Brit besluit in te grijpen en wat recht te zetten: "Nee Bella, we waren toen niet bij elkaar. Jij was terug naar je andere vriend en bedroog me. Ik heb je nog een bericht gestuurd dat het voorbij was." Ja, via Facebook, briest Bella terug, tot groot vermaak van Gemma, het schoolvriendinnetje van Tom. Gemma kon wel een oppepper gebruiken, want aan het slot van het gesprek blijkt nota bene dat haar oma vlak voor kerst is overleden.

Het hele gesprek is op Facebook beland. De conversatie is al 7000 keer gedeeld en heeft al 30.000 likes.