OMG

Chinese familie valt politie aan

31-12-2015 14:41

CHENGDU – Een Chinese foutparkeerder heeft de politie van Chengdu flink wat extra werk bezorgd. De man parkeerde niet alleen tot drie keer toe op een plek waar dat verboden was; samen met familieleden ging hij ook nog op de vuist met agenten toen die hem wilden arresteren.

De man parkeerde in eerste instantie zijn kostbare BMW op een plek waar dat niet mocht. Agenten spraken hem daarop aan, maar niet veel later parkeerde hij zijn bolide weer op dezelfde plek. Opnieuw werd hij weggestuurd. De agenten dachten dat de boodschap nu wel aangekomen was, maar een paar minuten later zagen ze de BMW weer staan.

Opnieuw spraken agenten de man aan op zijn gedrag, maar die reageerde zonder reden erg agressief. Toen bleek dat de BMW niet op tijd de jaarlijks verplichte keuring had ondergaan, wilden de agenten de man arresteren. Dat pikte de Chinees helemaal niet. Hij riep de hulp in van familieleden en vrienden. Zelfs de vader van de foutparkeerder kwam meevechten. Volgens nieuwssite Tencent liep een agent rake klappen op toen een vrouw haar woede op hem koelde. Ze werd, net als de vader en de eigenaar van de BMW, gearresteerd. Vader en zoon moeten nu zeven dagen de cel in.