Binnenland

Het gaat maar door: nog meer zwembadterreur door “”jongeren””

04-07-2019 09:59

Nederland wordt overspoeld door de jaarlijkse zwembadterreur veroorzaakt door “”jongeren””. Het gaat maar door, nu weer in het kakkineuze Zeist, nergens is het veilig.

Een nog onbekende groep jongens heeft in zwembad Dijnselburg in Zeist vier kinderen in de leeftijd van 8 tot 13 jaar seksueel geïntimideerd. Daarbij werden de kinderen onder water bij de geslachtsdelen gegrepen, aan de badkleding getrokken en werden ze ruw van zwembanden getrokken. Het zwembad heeft nog geen maatregelen genomen tegen de jongens.

Het gaat weer lekker en vertoont hetzelfde patroon als bij andere zogenaamde ‘incidenten’ in zwembaden.

Een van de kinderen liep op een gegeven moment huilend naar de badmeester om te vertellen wat er was gebeurd. De badmeester sprak de groep jongens meteen aan. Natuurlijk reageerden ze met: ‘Ik heb niets gedaan.’ Het gebeurde ook allemaal onder water, dus was het niet goed te zien. Een van de kinderen is onder water getrokken en daar in zijn kruis gepakt.’’

Nou, nu is het wachten op linkse politici die dit een ‘mannenprobleem’ vinden en een burgemeester die de directie van het zwembad voor de bus gooit houdt en met geen woord rept over de daders.