Politiek

Doe wat leuks met je ‘zuurverdiende’ wachtgeld, investeer in een TPO+-abonnement

03-12-2019 17:55

Hoi VVD’er of GroenLinkser met ‘een bepaald bestedingspatroon‘. Lekker van je zuurverdiende wachtgeld aan het genieten? Doe dan eens gek en laat de (linkse) liberaal in je los!

Rol bijvoorbeeld wat van je wachtgeld (terug) onze kant op door een TPO+-abonnement te nemen. Dan doe je niet alleen iets nuttig met die taxpoet maar krijg je er ook nog eens een reclamebannersvrije site voor terug, inclusief mogelijkheid tot reageren (ideaal om anoniem collega-Kamerleden af te zeiken) en uiteraard het onbeperkt kunnen lezen van de nu al legendarische TPO+-artikelen (instant leestip).

De kans is natuurlijk erg groot dat je al lang een TPO+-abonnement hebt dus in dat geval kun je het wachtgeld onbeperkt in TPO+-cadeau-abonnementen steken. Leuk idee voor bijvoorbeeld Wachtgeld Dijkhoff: 150 TPO+cadeau-abonnementen, voor elk Kamerlid één. (En voor Rutte twee, handig voor als ie zijn inlogcode is vergeten, want hij vergeet nog wel eens dingen, schijnt.)

Namens de redactie, hartelijk dank voor de rotmaatregelen wachtgeldteruggave en veel leesplezier!

P.S.
Bulk je anoniem van het wachtgeld en wil je daar stilletjes vanaf? Doe dan een donatie en stort je surplus op onze rekening. Gegarandeerd privé, no questions asked.

P.P.S.
SP-Kamerleden, we hebben ook een maandabonnement voor de solidaire prijs van maar 4 euro!