Opinie

Linkse terroristen bekladden standbeeld Piet Hein, gevel Witte de With Rotterdam want #beeldenstorm

12-06-2020 12:16

De Culturele Revolutie is begonnen en alleen de totale vernietiging is hoe dit kan eindigen. Die revolutie is al lang gaande, op Amerikaanse en Britse campussen, in bezette gebouwen van de UvA, bij Big Tech en multinationals, bij nieuwsredacties in buiten- en binnenland, bij een complete generatie millennials, nog een stukje militanter bij de generatie die daarna kwam en die nóg minder heeft te verliezen, in het lager en hoger onderwijs, bij officieren van justitie en rechters, in de lokale politiek, de landelijke politiek en uiteindelijk bij de hoogste organen van de multiculturele dictatuur der Europese Commissie.

De vernietigingsdrang van het postmodern, neo-marxistisch, cultuurrelativerend, zelfhatend totaalcynisme is een kwaadaardige kanker die uitzaait en waartegen geen enkel kruid is gewassen. Het verspreidt zich dankzij bereidwillige media, via journalisten die eensgezind maar massaal hun taak verloochenen, de nuttige idioten, door academici die al lang geleden willens en wetens de zaadjes van het gif hebben geplant door het manipuleren en opheffen van zuivere wetenschap en het introduceren van sociale fopwetenschappen waar niet langer wordt gezocht naar objectieve waarheid of wetenschappelijke progressie maar waarin iedereen zijn eigen waarheid kan eisen en uitwisseling van gedachten of ideeën effectief de nek zijn omgedraaid. Het uithollen en ondergraven van maatschappij en beschaving als wetenschappelijke discipline.

Iedereen zijn eigen gender, iedereen zijn eigen safe space, iedereen zijn eigen gelijk, iedereen zijn eigen waarheid, wie twijfelt is subversief en moet worden heropgevoed. Nu zijn het ‘slechts’ standbeelden en gebouwen, straatnamen en woorden, gender en symbolen, morgen zijn het gedachten en gevoelens, boeken en schilderijen, muziek en poëzie, de huidskleur en de bloedlijn, de realiteit en objectieve waarheid.

Daarna is er niets. Slechts rokende puinhopen en de eeuwige wil en wet van ‘de commissie’, de ‘diversity officer’, het ‘kader’, het ‘systeem’, het ‘intersectionalisme’, de ‘diversiteit’, het ‘partijbureau’, de ‘beweging’, de hashtag, het gedram, de ‘groepering’, de factie, ‘het volk’, ‘de massa’s’, de ‘heilstaat’, de ‘waarheid’, de ‘commune’, de ‘geschiedenis’, de ‘hertaling’, de ‘partij’, het ‘orgaan’.

Opnieuw duisternis en brandend as na de eeuwig terugkerende triomf van de wil.

“Every record has been destroyed or falsified, every book rewritten, every picture has been repainted, every statue and street building has been renamed, every date has been altered. And the process is continuing day by day and minute by minute. History has stopped. Nothing exists except an endless present in which the Party is always right.”

George Orwell, ‘1984’.