Politiek

Femke Halsema LOOG over betrokkenheid OM van Amsterdamse zender AT5 gecensureerd

02-10-2020 09:52

De feiten: de Amsterdamse GroenLinks-burgemeester Femke Halsema (GroenLinks) heeft GELOGEN over de betrokkenheid van het OM inzake het ingrijpen falen in te grijpen bij de Black Lives Matter corona-superspread-bijeenkomst op de Dam afgelopen 1 juni.

Het nieuws: een LIEGENDE burgemeester, een toch al door en door corrupt OM (GroenLinks) dat met een GroenLinks-burgemeester (GroenLinks) afspreekt eens lekker glashard het volk voor te liegen en een bestuurlijke faal die werd gedoofpot met een complot van leugens want bananenrepubliek Nederland.

AT5: nieuws online maar toen snel gecensureerd, nacht lang krekels en tumbleweeds, na aanhoudende publieke druk (en terecht) toch maar weer het nieuws gepubliceerd. (Kennelijk heeft AT5 net als Telegraaf zelf geWOBt en was het de bedoeling dit nieuws als eigen scoop te brengen, postuum 12 uur nadat het lijkt begon te ontbinden. Altijd handig om dan jezelf te censureren, beslist geen beunhazenactie.)

Nu.nl: krekels en tumbleweeds.

Staatsmedia: ‘Er zijn weliswaar twee vliegtuigen in de Twin Towers gevlogen, maar het échte nieuws is dat het toilet in één van die Twin Towers al dagen verstopt zat, dus dat van die vliegtuigen komt in alinea twaalf‘.

Het media wantrouwende volk: GOH!