Binnenland

Nation of Islam wil roomblank Nederland met wortel en al uitroeien

02-10-2020 14:13

Still van de leider van Nation of Islam Louis Farrakhan

Slecht nieuws voor verbindend Nederland. De racistische sekte Nation of Islam heeft sinds kort een afdeling in Almere, zo ontdekte de Telegraaf. Wie wil weten waarom dit een probleem is hoeft eigenlijk enkel de citaten van het artikel te lezen.

“De tijd dat jullie witten ons kunnen vermoorden zonder consequenties is voorbij.”

“De tijd van de witte man is voorbij. Dit is het einde van hun beschaving. Wij van de Nation weten wat eraan komt.”

“Jullie (blanke tatta’s F.) gaan een zware, zware prijs betalen.”

“We haten de manier waarop witte mensen denken”

“De witte man is een duivel”

“Dat wij Joden haten, is desinformatie door de media”

“…de media worden gecontroleerd door de Joden.”

Kortom niet echt een groep die zich snel zal aansluiten bij de vredesweek. De Nederlandse afdeling is opgericht door de Almeerse jongerenwerker Ulrik Eugene X. Zoals de quotes hierboven doen vermoeden is hij helemaal klaar met de blanke overheersing in zijn land. Het uitroeien van witte mensen is dan ook een van de speerpunten binnen Nation of Islam. Volgens de krant bereidt Eugene zijn volgelingen voor op deze eindtijd middels peptalks en fitnesstrainingen.

Naast jongerenwerkers heeft Nation of Islam ook fans op politiek niveau. Zo sympathiseert Denk-Statenlid voor Noord-Holland, Gideon Everduim, al jaren openlijk met de beweging. Naast genocide gelooft Nation of Islam verder in ufo’s, zien ze het coronavirus als een straf van God en haten ze homo’s. Met de ware Islam heeft Nation of Islam overigens weinig te maken.

De AIVD zegt al langer nieuwe tendensen waar te nemen binnen identitair extremistisch Nederland en de club in de gaten te houden.

Clip van de ontmoeting van Louis Theroux met Nation of Islam.