U zond in: weekend-editie

04-10-2020 14:25

Goedemorgen.

Zojuist zag ik het artikel over bierbrouwer Heineken, betreffende het nieuwe product dat ze willen gaan maken.

Ik verbaas mij erover hoe iemand bij jullie het in zijn hoofd haalt om zo’n artikel te beginnen
over het – – vieze Heinekenbier- -.

Als zo iemand zichzelf serieus neemt zal hij na moeten gaan denken om toch een ander beroep te nemen, want dit getuigd van een slechte professionele instelling, dit gaat meer over zijn personelijke smaak,en die hoeft niet die van de lezer te zijn.

Mvg.”

***

“Hi TPO,

Jullie zijn zo langzamerhand al net zo zuur aan het worden als jullie andere media in jullie begindagen verweten met jullie flauwe gebash van Baudet.

Beperk je eens wat meer tot de inhoud; hij heeft vaak wel zinnige dingen te zeggen met betrekking tot het gegeven dat we in een regentenland leven.
We hebben inderdaad meer democratie nodig; referenda en zo.

Jullie zijn futloze ouwe zure, zuuuuuuuuuure mannetjes aan het worden.

Groetjes en beterschap!”

***

“Hallo,

Ja ja die Baudet & Wilders toch.

In mijn beleving zijn ze beiden gecontroleerde oppositie.
Wilders is op en top een Zionist gesteund door AIPAC compleet met Israëlisch paspoort en al.
Baudet met al zijn kritiek is hij wel voor de 2%-norm als bijdrage voor de NATO en dus een voorstander van een Noord Atlantische alliantie.
Wat betekent dat hij geen heil – of te weinig – in een Euro-Aziatische samenwerking.

Dat maakt het voor mij dat GEEN van beiden te vertrouwen zijn.

Hartelijke groeten”

***

“Dag TPO,

Heb even een vraagje. Jullie zijn toch journalisten, dan moet je je toch objectief opstellen? Waarom heb je dan over bepaalde mensen een waarde oordeel? Je noemt Willem Engel een wappie en zijn volgers. Of snap ik het nou niet? Ik wil je niet aanvallen maar ik denk dat er veel volgers van hem onder jullie volgers zitten.

Het maakt mij verder niet uit maar vroeg het me gewoon af.

Daarnaast had ik ook verwacht dat jullie de mondkapjes (die duidelijk niet werken) en het hele corona verhaal ongeloofwaardig vinden, ongeloofwaardiger dan jullie doen overkomen in de podcasts.

Ik ben niet altijd jullie mening toegedaan maar dat zou toch te mooi zijn om waar te zijn, verder geniet ik van alles waar jullie het over hebben.

Groeten,”

***

“L.s.,

Slecht dit artikel: https://tpo.nl/2020/09/22/de-aanval-van-fvd-op-onze-onderwijsinstellingen/

Gaan helemaal voorbij aan het feit dat Trump en Baudet op één rij gezet worden met het grootste monster uit de laatste eeuw die bij sommigen nog vers in het geheugen zit.
Ik lees er echt wel een onderliggende oproep in om de heren te vermoorden. Laten we zeggen, de wens is de vader van de gedachten.

Het is echt wel bewezen dat onderwijsinstellingen een broedplaats zijn van extreem links gedachtengoed.

Zo ga ik natuurlijk nooit lid worden.

M.v.g.”

***

“Ha TPO,

Wie is er dom?

https://tpo.nl/2020/09/29/domste-studentenvereniging-van-nederland-viert-feest-tijdens-persconferentie-rutte/

De studenten?

Grapperhaus die gewoon zijn eigen feestje geeft terwijl ‘de wereld in brand staat’?

Of jullie die in het corona-sprookje geloven?

Of hebben jullie ook gecashed, net als Ali B?

Ik had nog wel enig respect voor jullie, maar jullie zijn ook van het pad af.”

***

“Beste Tpo ,

Jullie mogen Jantje niet maar dit is te fout en leuk om niet te plaatsen.
Jantje zegt: Op npo ben ik uitgemaakt voor oproeper tot geweld naar homosexuelen. Authentieke karaktermoordactie , klassiek en standaard links. Dat is gaap gaap, maar nu komt het nieuws! Politie heeft zijn aangifte gewist! .
Fouter kan het moeilijk nog worden of wel?
Ongeveer minuut 55.
LINK NAAR YOUTUBEVIDEO.”

***

“Asiel zoekers Ter Apel,bij mij voor het huis staat lijn 73 ,ik heb dag en nacht de asielzoekers in mn tuin ze laten vreselijk veel troep liggen,stinkt naar wiet en drinken bier in het openbaar ondanks het alcoholverbod,ze plassen en poepen in onze tuin ,zitten op het gazon onder de bomen laten kleren liggen enz enz heel veel ellende schreeuwen of ze nog in de Bush wonen we kunnen er een boek over schrijven veel van de gasten zijn hang jongeren, we krijgen geen slaap smacht en niemand die er wat aan doet”

***

“Ik woon in ter apel de brief is van mij het hele gemeentebestuur en de COA doet er NIKS aan het asielzoekers gespuis wonen achter bij mij jullie weten niet hoe het hier toe gaat met zoveel gasten”

***

“Beste Bert en Roderick,

Afgelopen week hadden jullie aandacht voor het feit dat de Nederlandse media zo weinig aandacht besteden aan het alledaagse jihadisme in Europa. Jullie noemden daarbij het voorbeeld van de aanslag in Parijs op twee journalisten door een Pakistaanse immigrant. Ik moest denken aan wat ik een nog sterker voorbeeld vind: De strafeis van celstraffen tot 20 jaar voor zes jihadisten uit Arnhem in juni dit jaar. Ze waren van plan om ofwel een Bataclan-achtige aanslag te plegen op de Gay Pride met kalasjnikovs en bomvesten ofwel een aanslag op een militaire basis in Nederland. Aan het licht gekomen doordat de wapens werden geleverd door een politie infiltrant. De artikelen die er waren, bijvoorbeeld in de Volkskrant, gingen over de juridische kwesties rond infiltratie door de politie. Terwijl ik het wel een stevig feit op zich vind: Zes Nederlandse jongemannen, de aanvoerder van Pakistaanse en de anderen van Marokkaanse afstamming, die een enorme jihadistische zelfmoordaanslag beraamden en daar aantoonbaar zo ver mee waren dat deze hoge straffen gerechtvaardigd zijn. Wat zijn dat voor jongens? Zijn ze hier geboren en opgegroeid? Slaat niemand in hun omgeving alarm bij het zien van die voorbereidingen? Dat is namelijk een punt dat ik breder zie in Nederland: Het negeren van het feit dat er enorme problemen zijn met de immigrantengemeenschappen in Nederland. Zowel beleidsmakers als ‘de man in de straat’ kijken kennelijk liever een andere kant op, besteden liever aandacht aan wat ik dan weer non-problemen noem, zoals racisme in Nederland. Problemen in immigrantenwijken, de sterke oververtegenwoordiging van immigranten in vrijwel elke vorm van criminaliteit (CBS: Op elke autochtone bajesklant zitten er 41 niet-autochtone bajesklanten in Nederlandse gevangenissen), de ellende in AZC’s, er is nauwelijks aandacht voor.

Afijn, ik wilde jullie er maar even op wijzen dat er dichterbij ook voorbeelden zijn van het wegkijken van de problemen met immigranten en jihadisme.

Met vriendelijke groet,”

***

“In uw recent artikel vermeld u dat er 10.000 doden met gemiddeld leeftijd komt van corona, met een enge kraai boven het artikel. U doet alsof dit een doodenge ziekte is zonder veel context te geven. Waarom vermeld u niet:

Dat volgens overheidsstatestieken soortgelijke doodscijfers zijn voor de griep:
https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/influenza/cijfers-context/sterfte#node-sterfte-als-gevolg-van-influenza
Zeker als je vermoedelijk corona van de aantallen aftrekt en ziet hoe plots vorig jaar er weinig griepdoden waren.
Tel erbij alle indirecte doden door psychisch en economisch leed.

Conclusie is dus, de reactie op corona is zwaar overtrokken.”

***

“De kop komt niet overeen met wat er in de mail staat”

***

“Niemand mag eigen rechter spelen ook geen hulpverlening , met je opruiing, ik bn skachtoffer vsn jouw soort .je mag me bellen !!!”

***

“We worden een oor aangenaaid”

***

“Er stond op tpook over een viruswappieboy, dat trok wel mijn aandacht. Blijkt een hele redelijke , zelfs kritischer denkende dan de npo te zijn! Bedankt voor de tip. Welk hufterig typje noemt hem wappie eigenlijk?”

***

“Hello

Do You believe in Corona?
Yes, there’s such virus, able to make us sick, to get high body temperature, headache and… and nothing more, in fact. Revealed statistics show stright, the risk of death or heavy symptoms is 3 times lower than in case of influenza. really, there’s no danger, we don’t need face msks, especially that the mask we are told to wear cannot save us against virus, usually it’s just a piece of fabric. Fake countermeasure for fake pandemic, masquerade.

Meanwhile we have real pandemic, forgotten, hidden by the tons of corona scrap, massive spread of civilisation diseases. We were told we can’t do anything, mus just wait, die and pray for a miraculuos cure for cancer. It’s not truth, since 2015 we know the main, common reason of the civilisation diseases. We know the factor that damages our DNA making us more and more vulnerable for problems like cancer, diabetes, allergies and many more. This factor is…attention…men wearing trousers. Strange? Shouldn’t be. Male sexual organs are placed outside the main body core because must be kept in temperature 3 Celsius deg lower than rest of the body, must be cooled by airflow. Researchers proved that theory by using thermometer and published this revelation in Reproductive Biomedicine Journal, 2015 (some of You get the link to the publication already, I can send it if get request). We have the solution, we know how to stop the civilisation diseases spread. The solution is named kilt. Very old kind of garment, noble, traditional, healthy, comfortable and practical. Well known in the ancient and medieval Europe, currently connected with Schotland, but the name is taken from the Old Scandinavian, so, Vikings had the kilts, as well as Gauls. Why we can’t work in kilts? Why kilt is not popular in recent times? It’s time to change, to restore the old, better clothing solutions. Untill the mid 19th century every skirts were reserved for men, not only kilts, so, don’t worry, kilt or even skirt do not convert a man into woman. There is olny one main principle, shorter means better for men because provides better airflow. It’s not an ad, really, it doesen’t matter where You buy Your kilt or any other type of skirted garment.

Back to the topic, stop masquerade, stop forcing to wear masks, wear kilts, stay healthy. Don’t fight the fake epidemic if there is a real one.

Kilt = freedom
Mask = enslavement

Best Regards,”

***

“De regering, virologen, epidemiologen en medici maken zich momenteel weer grote zorgen over de toename van het aantal Covid-19 patiënten dat in ziekenhuizen moet worden opgenomen en waarvan een deel helaas op de IC terechtkomt en overlijdt. Als reactie hierop heeft de regering reeds besloten om met ingang van vandaag nieuwe beperkingen op te leggen aan burgers, bedrijven, verenigingen en instellingen. Deze nieuwe beperkingen werken ontwrichtend voor de maatschappij en leiden tot nog meer economische schade.

Het is op grond van onderzoek (welswaar niet dubbelblind) al enige tijd bekend dat het verhogen van het vitamine D gehalte in het bloed, het risico om besmet te raken met het SARS-CoV-2 virus met ca. 50% kan verlagen. Ook is vastgesteld dat een hoger vitamine D gehalte bij mensen die toch besmet raken ervoor zorgt dat de gevolgen van de besmetting veel minder ernstig zijn.
Er kan dus worden aangenomen dat het door elke burger dagelijks innemen van een vitamine D supplement (bij voorkeur vitamine D3 met vitamine K2) het aantal nieuwe besmettingen hoogstwaarschijnlijk kan halveren en de ziekenhuisopnamen met meer dan de helft kan verlagen.
Dit artikel: https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/09/28/coronavirus-infection-rate-vitamin-d.aspx vat de gevonden verbanden tussen het vitamine D gehalte in het bloed en het Covid-19 besmettingsrisico en de ernst van de symptomen in geval van onverhoopte besmetting helder samen (met literatuurverwijzingen).

Waarom is er geen deskundige bij een betrokken ministerie, in een (academisch) ziekenhuis of aan een universiteit die het innemen van een vitamine D3 supplement ter beteugeling van de corona pandemie voorstelt?
Deze deskundigen grijpen moeiteloos naar draconische maatregelen, zoals vrijheidsbeperkende maatregelen, en brengen de economie daarbij grote schade toe, terwijl er een vitamine is die al zulke maatregelen overbodig maakt.

De medische wereld is het erover eens dat de ziekte scorbutus (scheurbuik) het gevolg is van een vitamine C gebrek en dat deze ziekte dus eenvoudig kan worden genezen door het eten vitamine C houdende voedingsmiddelen (bijv. fruit/groenten) of door het innemen van een vitamine C supplement. Hoewel het in dit geval geen virale infectie betreft, is de medische wereld kennelijk op zich toch wel bereid om een vitamine te gebruiken als geneesmiddel.
Waarom wordt er voor het versterken van het immuunsysteem t.b.v. elimineren of tenminste substantieel reduceren van Covid-19 besmettingen dan geen gebruik gemaakt van het reeds bekende positieve effect van het innemen van een vitamine D (bij voorkeur D3) supplement?
Is het de lange arm van de grote farmaceutische concerns, die aan een vitaminepilletje niets kunnen verdienen? Die industrie wil burgers binnen een paar maanden gaan vaccineren met een nu nog in ontwikkeling zijnd vaccin waarvan de langetermijnveiligheid nog volledig onbekend is. Als dat geen levensgevaarlijke gok is, dan weet ik het niet meer.
Voor het vitamine D3 supplement geldt (mits men het niet in te hoge concentraties inneemt) ‘baat het niet, dan schaadt het ook niet’. En dat het baat, weten we inmiddels uit de in het Mercola artikel geciteerde artikelen.

De toevoeging van een supplement met zink en selenium in aanvulling op de vitamine D3 kan de risico’s op het besmet raken en ernstig ziek worden door Covid-19 nog verder reduceren. Daarbij is het wel nodig om een ionofoor in te nemen die zink de lichaamscellen in kan loodsen. Veilige ionoforen zijn quercetine en EGCG (een bestanddeel van groene thee). Het de laatste maanden veel genoemde Hydroxychloroquine is ook een ionofoor, maar gezien de risico’s die aan het innemen van dit stofje kleven, kunnen mensen dit middel beter vergeten en zich beperken tot het drinken van groene thee voor de ionofore werking. Daar het, naast vitamine D3 ook nog dagelijks innemen van een zink/selenium supplement en het drinken van groene thee, al wat meer discipline vereist, lijkt het mij verstandig het protocol voor het versterken van de afweer tegen Covid-19 vooralsnog te beperken tot vitamine D3.

Ik hoop dat u bereid bent een artikel te wijden aan het bovenstaande en daarmee de Nederlandse bevolking te helpen om corona onder controle te krijgen en levens te redden. Deze (deel-)oplossing is zo simpel, goedkoop en effectief in termen van het voorkomen van besmetting.

Bij voorbaat dank.

Met vriendelijke groet,”

***

“Johan Derksen wilde nog even wat kwijt over de stand van het land (met leuke soundbites voor de TPO Podcast)”

***

[email protected]