Opinie

Extra ziekenhuisopnames in Oostenrijk door ivermectinevergiftiging

19-11-2021 17:44

Een blije grootgebruiker van ivermectine. De lever van een paard kan probleemloos hoge doseringen ivermectine verwerken. De lever van een paard wél.

“Nu, bij de vierde golf, is er volgens de Oostenrijkse apothekersvereniging een regelrechte run op het middel. Bij navraag bij een apotheek aan de Donau in Linz schudt de apotheker haar witte jas van ergernis. ‘Dat middel wordt bij schurft voorgeschreven’, zegt ze, ‘in pilletjes van 3 milligram. Op internet circuleert het advies om dagen achter elkaar vier pilletjes per keer in te nemen.’ En dat, zegt de vrouw, heeft de afgelopen weken tot ziekenhuisopnames geleid wegens vergiftiging. ‘Voor een lever is een dergelijke hoeveelheid gif.'”

Interessant artikel in NRC over Oostenrijk dat als eerste EU-land een vaccinatieplicht invoert (vanaf 1 februari 2022). Nu al hanteert Oostenrijk de 2G-maatregel en geldt een lockdown voor ongevaccineerden.

Het gevolg is een chaos. Al die regels kunnen niet of nauwelijks worden gehandhaafd en voor de hardcore antivaxxer is het vooral een reden om de overheid nóg minder te vertrouwen en zich nóg meer te verzetten tegen coronamaatregelen.

Voor de ziekenhuizen is het sowieso te laat. Die liggen nu al zo goed als vol, als er al geen code zwart van kracht is. Tegen de tijd dat vaccineren verplicht is, zal het ergste alweer voorbij zijn en wanneer iedereen is gevaccineerd is het weer lente waardoor de besmettingen snel zullen afnemen.

De wappies hebben ondertussen ‘zelf onderzoek gedaan’ en zich ‘verdiept’ op gezaghebbende wetenschappelijke platforms als Facebook en Bitchute en zijn tot de conclusie gekomen dat het ontwormings- en antischurftmiddel ivermectine (populair bij paardenfokkers) hét wondermiddel tegen corona is. Alleen moet het dan wel in grote hoeveelheden worden gebruikt. Wat niet kan omdat grote hoeveelheden ivermectine perfect zijn voor paarden, maar niet voor mensen.

Dat is één van de redenen om ivermectine niet jubelend goed te keuren en vrij te geven als ‘geneesmiddel’ tegen corona, zoals de wappies alweer maanden luidkeels eisen, mede omdat Joe Rogan, @VrijheidsStrIJdEr1763662 en natuurlijk Telegraaf-columnist Leon ‘wappiewappie’ de Winter zeggen dat ivermectine door ‘Big Pharma‘ wordt onderdrukt en daarom niet zou mogen worden vrijgegeven.

Resultaat: de toch al zo drukke Oostenrijkse ziekenhuizen hebben het nu nóg drukker met ivermectineslikkers die zichzelf hebben overgedoseerd.

Maar ongetwijfeld zijn ook dat ‘acteurs’ en worden ‘main stream media‘ (inclusief ondergetekende) door George Soros en Bill gates ‘betaald’ om dit allemaal bij elkaar te verzinnen…