Politiek

U zond in, weekendeditie: ‘Naast miezerig blijk je ook nog een heel vies incontinent kleutertje te zijn’

25-10-2020 11:18

***

“Bert,

Jij miezerig mannetje zit op 4000km afstand tussen de oude van dagen op een laptop te kloten en zeikverhalen uit je duim te zuigen. Eva heeft op twitter je probleem goed uiteen gezet. Naast miezerig blijk je ook nog een heel vies incontinent kleutertje te zijn. Gore toespelingen naar haar op die site van je zetten. Kom je zo aan je trekken als impotente drager van lange regenjassen?

Schaam je en spoel je mond.

X.”

 

Reactie:

 

Beste X.

Voor mijn incontinentie draag ik luiers en daar zie je nauwelijks iets van, al blijft het doorlekken natuurlijk altijd een hardnekkig probleem.

Van ‘gore toespelingen’ naar vrouwtje Vlaardingerbroek op mijn site ben ik mij niet bewust eerlijk gezegd, maar ongetwijfeld kun je me van dergelijke toespelingen wat voorbeelden sturen. Aan de hand daarvan kan ik bepalen of het inderdaad goor is.

Wat Twitter is weet ik niet. Het lijkt een soort online bijeenkomst van hysterische vrouwen te zijn?

Groetjes,

Bert Brussen

P.S.

Ik heb geeneens een regenjas, het heeft hier dan ook in twee jaar niet geregend.

***

“NEE! Idiote volgers van Kwallebal Bidet…..”

***

“De hele dag bezetten jullie het Nieuws al.

Bespaar me jullie jammerklachten ook nog eens op internet, en vooral als ik zit te werken. Besef dat buiten het journalistenwereldje een groter deel bezig is om jullie te voorzien van voer, elektriciteit, gezondheid, logistiek en noem maar op.

Ga naar een psychiater die je kan helpen, als je dat wil.
Maar blijf op een normale manier doen, waar jullie goed in zijn.

En nou niet meer die vervelende interrupties sturen, de wereld vergaat nog lang niet. Werk daar aan, lees Harari en besteed je energie om extinction te voorkomen. Want dat is wat er werkelijk aan de hand is. Ik heb al ruim een jaar geen auto meer en reis alleen naar plaatsen waar een trein komt. Of ik ga lopen of met de fiets, 1/11 word ik 83.”

***

“Ik zat te denken…..Ja ja, maar mag dat eigenlijk nog wel.
En dan speelt ook waaraan je allemaal zit te denken.
Voor het ogenblik heb ik geen zin mijn incorrecte inborst
ten toon te spreiden.
Heb net een zelf klaar gemaakte maaltijd gesavoureerd (dat is speciaal voor mijn franslievende Nederlandse Zusters en Broeders)
Dus mijn maag wil kalmte!
Hou jullie taai!”

***

“Onze elite heeft zich deze week weer van zijn beste kant laten zien, en dan met name onze “King and Queen of Orange”, en de politiek (on)verantwoordelijke Rutte.

Het lijkt mij een mooi moment, om deze eeuwig durende uitkeringsprofiteurs, van de familie Oranje-Nassau-van Amsberg-van Lippe Biesterfeld-Zorreguiëta, de wacht aan te zeggen. Van oma Beatrix tot aan kleinkind Amalia, en alles wat daar tussen zit.

Verkoop de Gouden Koets aan een dwergmonarchietje of hertogdommetje, zoals Monaco of Liechtenstein, daar waar ze nog wel in sprookjes geloven.

Laat van de opbrengst, Alex en Max omscholen tot beheerder van een bowlingbaan. Dat wordt lachen, gieren, brullen met de bowlinggasten. Max heeft verstand van financiën, dus die kan mooi de administratie doen. En de kinderen kunnen een mooi zakcentje bijverdienen in de bediening van de horeca.

Oma Bea gaat uiteraard boven de bowlingbaan wonen, in de aanleunwoning.

Tot aan de officiële presidentsverkiezingen, maken we Ronald van Raak (SP) interim president.

Wat lijkt u van dit plan.

Opzouten met dit zootje

Met vriendelijke groet.”

***

“Marc van Molenbeek

Ben jij ook te dom om zelfs maar pathetische clichés te kunnen herkennen? Word dan lid TPO…

Rechts-reactionaire redactiehobbit in bezit van HOOGBLONDE VROUW UIT LEIDEN, bmw en Rolex. Verder vindbaar op social media, het media voor paupers.

Jopie.”

***

“Kunnen we niet ouderwets de Razzia op nieuw gaan toepassen,op de kaart zetten,gaan op waarderen? ( en dit vooral in de (Afgrond) Randstad ). Dit om Nederland weer een beetje meer LEEFBAAR te maken ?”

***

“Wat een sensatie stuk van zwaap over de afgebroken royal vakantie. Opgezweept met feitjes uit een paar honderd jaar geschiedenis.

De koning had daar vakantie moeten blijven vieren, zoals het een royal betaamt. Laat dat volk lekker pruttelen. Laat zien wie je bent en waar je staat. Dat hij auf befehl van het volk terugkwam is een zwakke move. Hij zakt in mijn aanzien.”

***

“Onthoofding is zoveelste onzin hoax in verdeel en heers agenda”

***

“Zolang we nog denken in termen als “complottheorie” omdat het “not done” is om daarmee bezig te houden, is de mensheid reddeloos verloren.

De kwaden kunnen juist alles maken wat ze willen als mensen erge waarheden maar afdoen als “complottheorie”.
Ik heb er daarom ook geen goed woord voor de slapende mensheid.

Ga naar de Hel”

***

“ik wordt inderdaad kotsmisselijk van het zogenaamde ”inclusief denken en praten”. Men begrijpt maar niet dat dit het gevolg is van een nieuw soort ”oorlog” die we nooit kunnen winnen als we de vijand tot in alle geledingen van onze samenleving laten infiltreren!

Hierbij wil ik aantekenen dat er vele fantastische mensen bestaan die de Islamgedachte omarmen maar diep teleurstellend is dat uit die groep maar enkelen de durf hebben en bereid zijn afstand te nemen van deze angstaanjagende gebeurtenissen.

Géén of een vijandelijk standpunt? Wegwezen dan en per ommegaande!”

***

“het afzeiken van dr. Blommenstijn va FvD is achterlijk. Dus heeft TPO volledig afgedaan. Doei”

***

“Dat de Politiek corrupt is daar had ik een vermoeden van en nu NOS ook, verbaast mij niet meer en nee volg het nieuws van de NOS niet meer. TPO welkom en geef ze van katoen?

Warme groet.”

***

“Ik wil heel graag Geert Wilders een schouderklopje geven. Wat wordt deze strijder tegen gewerkt, door de Politiek en de media. Walgelijk het is “maffia”, Italië staat al jarenlang bekend als een maffialand en is Rutteketut daar vriendjes mee is het daarom dat zij financieel gesteund worden door onze Leider, narcist, pedofiel en matennaaier!!! Stelletje boeven, zou mijn vader helaas in Spee gezegd hebben!!! Het enige waar ik blij mee ben is dat mijn vader dit niet meer hoeft te meemaken, de schat draait zich om in zijn graf. Hij en zijn kornuiten hebben bloed aan hun handen en…niets blijft ongestraft, de boemerang krijgen zij nog wel en, “hebben zij geen geweten”?

Warme groet.”

***

“Bas springt in de bres voor zijn broer Jan Maarten, schattig toch?

Jopie.”

***

***

 

[email protected]

Lees ook: U zond in – weekendeditie: ‘Wat ben jij een zielige man, met een zielige k*tsite’

Lees ook: U zond in, weekendeditie: ‘Maar overeind blijft: Baudet had gelijk’

Lees ook: U zond in: weekend-editie