Politiek

‘Vrouwenorganisaties’ gaan GroenLinksburgemeester Halsema redden: met een ‘kaartenactie’

08-06-2020 15:11

Het Vrouwennetwerk Amsterdam voert actie.

Dit wist u misschien niet maar die Lieve Stad van Hoop heeft een heus ‘vrouwennetwerk‘. Geen idee wat dat is, maar aangezien het iets is in de Lieve Stad van Hoop zal het wel flink links en gesubsidieerd zijn.

Welnu, de dames van het sterke geslacht zijn hysterisch teleurgesteld in de wijze waarop ‘een heksenjacht’ gaande is op de langgeteende ijskoninging Femke Halsema (GroenLinks) de GroenLinks-burgemeester van de Lieve Stad van Hoop (‘overal om ons heen aanwezig’) die lid is van GroenLinks en jarenlang een GroenLinks-icoon was in de Tweede Kamer, maar zegt als burgemeester (GroenLinks) boven de partijen te staan.

Daarom zullen de subsidievrouwtjes en overige angehauchte klaagmoekes hun gekwetste zuster een flink hart onder de riem steken met een ‘kaartenactie’. Want dat helpt pas echt anno 2020, papieren kaarten sturen alsof het 1971 is (bestaan er ook nog briefkaarten eigenlijk? We vragen dit voor een vriend).

Wilt u ook een kaartje sturen naar Femke Halsema? Dan kunt u terecht op de volgende locaties en tijdstippen. Wel zelf een pen meenemen want pennen uitdelen tijdens corona is onderdeel van de patriarchale onderdrukkingsstructuur en seksisme ofzo: