Opinie

Bert Brussen – Gideon van Meijeren is een tijdreiziger

22-03-2022 15:39

Gideon van Meijeren
Gideon van Meijeren, FvD. Screenshot Youtube.

Er was ophef (OPHEF!), vooral op het inmiddels volledig door domrechts gekaapte ”’sociale”’ medium Twitter, over een column van Marcel van Roosmalen. Van Roosmalen had namelijk gezegd dat FvD-icoon Gideon van Meijeren ‘een spion van Poetin’ is, dat hij een ‘reptillian met schubben in plaats van tenen’ is en ook dat bepaalde FvD-kopstukken naakt met een pak vissticks op een bootje in de oceaan moeten worden gezet, zoiets. Erg kwetsend natuurlijk. Vooral omdat je met een pak vissticks helemaal niets kunt als je er niet ook een pannetje en een gasbrandertje bij krijgt, en een aansteker, al kun je je afvragen hoe veilig het is een gasbrandertje te gebruiken op een klotsend bootje midden op de oceaan, al helemaal als het gaat om een polyester bootje, maargoed, de ophef leek vooral te gaan over de bewering dat Gideon van Meijeren een spion van Poetin zou zijn.

Doneer aan TPO

Stel dat Van Meijeren echt een spion van Poetin is, wat zou Gideonski dan voor staatsgeheimen aan Poetin kunnen doorspelen? Het geheime productieproces van de regenboogcamouflagekleuren van de Nederlandse Landmacht? De namen en adressen van de dertien VOLT-leden die door Gündogan zijn bepoteld? Het aantal liters wijn dat Thierry Baudet naar binnen werkt voordat hij ‘s avonds een twitterfilmpje opneemt?

Waarom je TPO Podcast 327 met Roderick Veelo en Bert Brussen moet luisteren samengevat in 13 seconden

Het is niet dat Van Meijeren toegang heeft tot gevoelige en staatsgeheime informatie, als Nederland überhaupt al zoiets heeft, wat nogal valt te betwijfelen. Had Nederland gevoelige staatsgeheime informatie dan was dat al lang uitgelekt omdat de Russen alleen maar een URL hoefden te veranderen of moeiteloos gebruik konden maken van een nog steeds niet gepatcht lek in Windows 95 waarop de overheids-ict draait.

Gideon van Meijeren is natuurlijk helemaal geen spion van Poetin. Maar wel een tijdreiziger.

‘Hitler wist dit’

Zo zat Van Meijeren gehurkt achter de grassy knol in Dallas toen Kennedy werd doodgeschoten (door Frank Sinatra). En bij de kruisiging van Jezus was het legionair Van Meijeren die een speer in de zij van Jezus stak om te controleren of hij echt dood was. Bommenrichter op de Enola Gay? Gideon van Meijeren. Orkestlid dat doorspeelde terwijl de Titanic zonk? Gideon van Meijeren. Met de trap naar de tweede verdieping van WTC 1 op 11 september 2001? Gideon van Meijeren. Wie opende destijds Het Dorp dacht u? Juist: Gideon van Meijeren!

Het rare is dat Thierry Baudet dit allemaal weet maar angstvallig onder de pet houdt, terwijl Baudet normaal er toch wel de man naar is om andere waarheden en alternatieve feiten naar buiten te brengen. Zo valt het op dat in zijn boek Het Coronabedrog, dat bomvol staat met uitsluitend Waarheden en Feiten, er geen letter wordt besteed aan de tijdreiskunsten van Gideon van Meijeren. Over Het Grote Bedrog van WEF-SCHWAB-SOROS-RUTTE-ILLUMINATI-GATES-PEDOFIELENREPTIELEN (‘HITLER WIST DIT’) tijdens de coronaplandemie (5G!) mag de argeloze FvD’er, terecht, alles maar dan ook echt alles weten, maar over het feit dat FvD-kopstuk Van Meijeren hoogstpersoonlijk heeft gezien hoe de dinosauriërs werden uitgeroeid 6000 jaar geleden, geen woord.

Men zou nu kunnen denken dat het niet waar is dat Gideon van Meijeren een tijdreiziger is. Dat tijdreizen onmogelijk is, net zoals een virus isoleren of een werkend vaccin produceren onmogelijk is, en dat al mijn beweringen over de spannende tijdreisavonturen van Gideon van Meijeren uit mijn dikke duim zijn gezogen en hooguit als scherts danwel ironie moeten worden opgevat. Maar, dat is natuurlijk precies wat ze willen dat mensen denken! Alleen schapen die de MSM volgen geloven dit niet! Wanneer zij, autonoom denkenden die de oogkleppen hebben afgedaan, zij die zelf onderzoek doen, geloven dat Gideon van Meijeren helemaal geen tijd kan reizen is de EU-dictatuur in feite voltooid.

Maanlanding

Het begint bij weigeren te geloven dat Gideon van Meijeren kan tijdreizen. Daarna is het ineens geloven dat de Aarde rond is en dat de maanlanding echt heeft plaatsgevonden en voor je het weet stem je Volt, lees je alleen nog maar kartelstutterskranten, ben je tweeverdiener als werknemer van de elite en heb je er geen enkel probleem mee om je vaccinatiebewijs te laten zien voordat je op vliegvakantie kunt.

Alsof Robert Jensen het allemaal voor niets heeft uitgelegd. Nu maar hopen dat Pepijn van Houwelingen ook hierover Kamervragen gaat stellen. En dat Ongehoord Nederland er wat voxpopjes mee kan halen.

Sans ironie.

 

Lees ook van Bert Brussen:

Het wachten is op Thierry Baudet die zijn aftreden bekendmaakt
Ode aan progressieve politici, Nobelprijs voor Corinne Ellemeet
De Pers Groep Metoo-doofpotzaak: het is stil aan de overkant

 

Doneer aan TPO!